Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden Lelystad

Luchtvaartmuseum Aviodrome is het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Sinds 2003 is Aviodrome gevestigd bij Lelystad op de daar gelegen luchthaven. Voor die tijd was het onder de naam Aviodome gehuisvest op Schiphol.

www.aviodrome.nl 

De Bataviawerf is een werf annex centrum voor historische scheepsbouw. Het is gevestigd in Lelystad en werd opgericht in 1985. Bezoek de Bataviawerf en aanschouw het prachtige schip: de Batavia

www.batavialand.nl 

Kom voordelig shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. In 2001 werd het eerste fashion outlet centre van Nederland geopend, gelegen in de Flevopolder, aan het Markermeer in Lelystad, nabij de Oostvaardersplassen en Marker Wadden. 

Batavia Stad is een ideale bestemming voor een leuk dagje uit voor het hele gezin. Zet je nieuwe outfits in de auto en maak je dag compleet met een van onze thematische fietsroutes. Zo wordt winkelen met het gezin echt een feestje!

Verken per fiets de mooiste plekjes van Lelystad rondom Batavia Stad Fashion Outlet. Met deze fietsroutes leer je de mooiste en verrassende plekken in en om Batavia Stad Fashion Outlet kennen met als thema’s:
– families
– duurzaamheid
– kunst & design
– waterrijk Lelystad

Eten & Drinken

Wat is nou een dagje shoppen zonder iets lekkers? De vroege vogels kunnen hun dag starten met een kopje koffie en iets zoets bij één van onze horeca locaties. Of geniet van een heerlijke groene smoothie en sandwich bij La Place terwijl je uitkijkt over de Marker Wadden en de Oostvaardersplassen. In Âme Fashion Café komen gastronomie en fashion samen. Kom genieten van de heerlijke borrelplatter met o.a. bitterballen van circulair gekweekte oesterzwammen. Informeer bij het Information Centre naar onze horeca specials.

Meer info: https://bataviastad.nl/nieuws-inspiratie/fietsroutes

De Oostvaardersplassen vormen een natuurgebied van zo’n 5600 ha tussen Almere en Lelystad in de Nederlandse provincie Flevoland. Het gebied is ontstaan na de drooglegging van de Flevopolders en dus relatief jong.

www.oostvaardersplassen.nl

Natuurpark Lelystad is een natuurrijk recreatiegebied bij Lelystad dat beheerd wordt door de stichting Het Flevo-landschap. Het is ontstaan in de jaren 1970 omdat de Amsterdamse dierentuin Artis behoefte had aan extra ruimte voor grote hoefdieren. In het park worden in grote omheinde terreinen allerlei dieren uit het Euraziatische gebied gehouden die in het wild niet vaak meer voorkomen of (ernstig) bedreigd zijn, zoals Wisenten, Pater-Davidsherten en Przewalskipaarden. Het Natuurpark is de enige plek in Nederland waar elanden te zien zijn.

Natuurpark Lelystad

Onze gegevens

Neringpassage 3

8224JA Lelystad

+31320 – 247770

info@fietsverhuurlelystad.nl

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag – 9:00 – 18:00

Zaterdag – 9:00 – 17:00

Zondag – gesloten

Algemene voorwaarden
Cookiebeleid

WhatsApp!